076-5156572

Kiva Logistics

 

KIVA Logistics is begonnen in april 2010 met project- en interimmanagement. In de loop der tijd is onze dienstverlening, op verzoek van onze klanten, uitgebreid met transport en warehousing.
Wij denken dat wij het verschil maken door onze logistieke specialisten eerst mee te laten werken in alle processen. Je kan niet verbeteren als je niet eerst weet hoe het gaat en waarom het zo gaat.

 

Voor onze Warehouse operaties maken wij gebruik van MyLeanWarehouse van Agilitec. De ruim 25 jaar ervaring bij diverse kleine, middelgrote en grote logistieke organisaties en retailers heeft ons een goed inzicht gegeven in verschillende WMS systemen. Voor onze eigen organisatie vonden wij geen van deze systemen geschikt, omdat er altijd iets niet kon of voor veel geld gemaakt moest worden, maatwerk wordt dat genoemd.

 

Na een gesprek met Agilitec, waarin wij aan hebben gegeven wat wij nodig hadden, was al snel duidelijk dat MyLeanWarehouse precies levert (en zelfs meer) wat wij zoeken. Een webbased WMS, zeer gebruikersvriendelijk met, ik zou haast zeggen, oneindige mogelijkheden, zonder enig maatwerk. Een ander voordeel is het maandelijks abonnement zonder hoge investeringen. Geen dure consultants om te implementeren of uitleg te geven. Het programma wijst zichzelf. Als laatste en zeker niet onbelangrijk, wil ik ook nog even noemen dat de snelheid van handelen bij Agilitec op bijzonder hoog niveau staat. Een aanpassing of uitbreiding van diensten in het WMS is in ons geval altijd binnen 1 week geregeld, maar het komt ook voor dat het dezelfde dag al klaar is.

 

De aanpassing of uitbreiding wordt onderdeel van het WMS, dus geen maatwerk specifiek voor ons.
Heb je al (te) veel geld uitgegeven aan een WMS en nog steeds niet tevreden of voor het eerst op zoek naar een WMS. Wij adviseren om contact op te nemen met Agilitec.

Björn Vaarwerk (Directeur Kiva Logistics)

 

Meer over Kiva klik hier