076-5156572
Logistiek 2.0. Sneller leveren, minder fouten, minder papier. Kortom meer omzet en lagere kosten.
1
2
3
4
WMS / TMS ontworpen voor 3PL toepassing
Fikse besparing op administratiekosten
Effectiever gebruik van de bestaande bedrijfsmiddelen
Configureerbaar product dus scherpe prijs en snel inzetbaar
Bekijk de voordelen             >
Maak direct een afspraak
            Dhr     Mvr
Bel mij terug afspraak:    
Versturen

 

Voordelen van 3PL team

Online productie omgeving, besparen en voorkomen

Online productieomgeving


Met 3PLTeam bespaart u administratiekosten en voorkomt u onnodige fouten doordat het uw gehele logistiek proces online beschikbaar stelt. Het koppelt direct met elk ERP systeem.
Anticiperen i.p.v. reageren, actueel inzicht

Anticiperen i.p.v. reageren


Op basis van een webbased user interface heeft u overal een actueel inzicht in alle details die bijdragen tot een optimaler gebruik van uw productiemiddelen Anticiperen i.p.v. reageren.
Procesverbetering met optimaal verbeterresultaat

Optimaal verbeterresultaat


Krachtige interactie met de gebruikers zorgt voor meer betrokkenheid bij het verbeterproces. Tevens brengt het de afdelingen productie, onderhoud, logistiek en kwaliteit dichter bij elkaar.
Succes verzekerd met OEE van MyPlantFloor

Succes verzekerd


Wij richten het volledige systeem voor u in, inclusief de koppeling naar uw ERP. U heeft de keuze uit koop of huur. Minimale huurperiode 3 maanden daarna per maand opzegbaar. Opstartkosten worden niet in rekening gebracht.
Naar productpagina

Onze klanten

Bekijk al onze klanten

Warehouse Management System


3PLTeam is een uitgebreide Warehouse Management Systeem (WMS) oplossing die werd ontwikkeld vanuit de logistieke medewerker. 3PLTeam bevat alle functies die u van een volwaardig WMS systeem zou verwachten en is bijzonder prettig in het gebruik.  

3PLTeam heeft een aantal functies beschikbaar die het bij uitstek geschikt maken om te gebruiken in een 3PL omgeving. Zo kunt bijvoorbeeld per opdrachtgever een of meerdere virtuele magazijnen aanleggen. Daarnaast kunt u 3PLTeam uitbreiden met een Transport Management Systeem. (TMS) module.  Alles over de mogelijkheden van 3PLTeam op de producten pagina.

Lees meer

Agilitec BV denkt mee


Achter 3PL team staat Agilitec BV, een organisatie die, met een team vaste medewerkers, het software product in eigen huis ontwikkelt.

Afhankelijk van uw wensen en eisen worden daardoor eventuele uitbreidingen en verbeteringen snel gerealiseerd. Aanpassingen vloeien direct terug in het standaard product zodat ook andere klanten daarvan kunnen profiteren.

Agilitec verzorgt de inrichting configuratie zodat u er direct mee aan de slag kunt. Dankzij de duidelijke administratortools kunt u het zelf gemakkelijk onderhouden.

Door jarenlange ervaring met en kennis van OEE, MES, datacollectie en procesanalyse, bent u bovendien ook na implementatie verzekerd van een optimale dienstverlening.

Lees meer